menu
Reviews
Guerline D.
19/02/2021
Fleur is geweldig en je ziet dat ze haar werk graag en vooral goed doet. Ik kom hier standaard voor een manicure, wimperlift en af en toe ook een pedicure. Elke keer ga ik helemaal tevreden terug naar huis. Behalve dat is ze er ook als ik vragen heb over (nieuwe) behandelingen en geeft ze tips en tricks. Niet alleen de behandelingen zijn zeer goed, we hebben ook hele leuke babbels. Naar Fleur gaan, is een beetje zoals naar een vriendin gaan. Bijpraten, lachen en supergezellig.
Guerline D.
19/02/2021
Fleur is geweldig en je ziet dat ze haar werk graag en vooral goed doet. Ik kom hier standaard voor een manicure, wimperlift en af en toe ook een pedicure. Elke keer ga ik helemaal tevreden terug naar huis. Behalve dat is ze er ook als ik vragen heb over (nieuwe) behandelingen en geeft ze tips en tricks. Niet alleen de behandelingen zijn zeer goed, we hebben ook hele leuke babbels. Naar Fleur gaan, is een beetje zoals naar een vriendin gaan. Bijpraten, lachen en supergezellig.
.
04/11/2020
Altijd leuke babbels en kom steeds buiten met mooie wimpertjes.. Zeer tevreden over de service..werkt snel en goed. Sfeer is relax..altijd wat ontspanning voor mij!
.
04/11/2020
Beste schoonheidsspecialiste die ik ken. Maar ik heb eigenlijk liever niet dat iedereen dat weet, dan kan ik ze voor mezelf houden.
Ashlet N.
04/11/2020
Ik ga met zelfvertrouwen naar buiten. Nagels - Oxy geneo- wimpers - pedicure zijn mijn to do's. Graag kom ik om de 14 dagen langs vanuit een ander dorp. Fleur is een warm en puur persoon dat geeft mij rust
Sofie D.
04/11/2020
Altijd leuke babbels en helemaal tot rust komen terwijl je in de watten wordt gelegd. Fleur weet wat ze doet en kent ook veel achtergrondinformatie. Nooit gejaagd en altijd op tijd voor de volgende. Wringt zich vaak in bochten voor klanten! Of het nu is voor een manicure, pedicure, gezichtsbehandeling, waxen, .... altijd 100% tevreden! Super aanrader!
.
04/11/2020
Fleur is geweldig in alle behandelingen die ze geeft, voor elke soort behandeling voel je dat ze er de juiste opleiding voor heeft gehad, dat merk je aan de aandacht voor detail en het geduld dat ze ook vaak heeft voor mijn perfectionistische eisen. Ik ga nergens liever dan bij Fleur voor (gel)nagels, pedicure, wimperextensions en deed mijn moeder de nieuwste huidbehandeling cadeau wat echt een topper was, terwijl zij met een hernia zat kon Fleur haar toch zo comfortabel krijgen dat ze geen last had tijdens de behandeling van 1u30 en het resultaat was ongelofelijk verjongend. Met wat ik al heb mogen ervaren ben ik er van overtuigd dat ook alle andere behandelingen bij Fleur met een professionele en relaxerende finesse worden afgewerkt!!!
.
04/11/2020
Sinds de start ben ik vaste klant bij Schoonheidsinstituut Fleur voor verschillende behandelingen, van mooie wenkbrauwen tot supertoffe gelnagels, elke keer vernieuwend en de gelnagels blijven zeer goed zitten. Ik ben dus klant naar volste tevredenheid. In een mooi ambiƫnte geeft Fleur een duidelijk en eerlijk advies zonder opdringerig te zijn. Fijne producten en professionaliteit staan hoog in het vaandel! Voor mij is zij een zeer vakkundige vrouw die de behandelingen tot in de puntjes verzorgd. Er heerst een rustige en aangename sfeer, voor mij is Fleur een echte aanrader.
Kim J.
04/11/2020
Ik ga altijd bij Fleur voor mijn wenkbrauwen te laten epileren en ook voor mijn wimperlift. Altijd netjes in orde, ik krijg er ook altijd complimenten over. Ze is ook heel vriendelijk en je voelt je er direct op je gemak!
.
04/11/2020
Professionele en rustgevende behandelingen. Fleur werkt met kennis van zaken en met veel oog voor de noden van de klant. Ze is rustig en vriendelijk, met veel aandacht voor het persoonlijke. Ze denkt mee met mij welke behandeling het beste past bij mij. Een aanrader en een blijver in mijn agenda!
Elke D.
14/09/2020
Op en top professionele verwennerij!!
.
05/08/2020
Heerlijke behandeling gekregen! Bedankt!
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat