menu
Reviews
Lynne P.
30/07/2021
Al bij binnenkomst in het mooi ingerichte salon ervaar je een rust. Ik voel me veilig wanneer ik plaatsneem op de stoel om mijn nagels te verzorgen, doordat er een plexischerm voorzien is. Fleur straalt rust uit en dat is zeer aangenaam tijdens het me-time momentje (dat gelnagels plaatsen voor mij toch is). Ontharing van het gelaat is op zich niet super aangenaam. Doordat Fleur snel en voorzichtig tegelijk werkt, valt het echter goed mee. Mijn wenkbrauwen zien er weer proper uit ;) Kortom, een aanrader!
.
02/04/2021
Waar begin ik? Oh, ja: misschien bij het begin. Fleur kent mij al van in mijn tienerjaren. Ze heeft mij zien opgroeien als klant en buurmeisje. Ze is altijd geduldig met mij geweest, ik was - zeker in het begin - best een lakse klant. Blame puberty. Ik kwam eerst voor wimperextensions, daarna brow shaping, manicure en sinds kort ook een Oxy Geneo sessie. Je weet wel: dat ding dat precies bij de gynaecoloog staat. Nu ik 24 ben, voelde ik mij terug 14 na zo’n sessie: mijn huid was zooo zacht en verfrist! Bon, back to the point. In de afgelopen jaren hebben we, en dit kan ik gerust zo zeggen, heel wat meegemaakt. Van therapiesessies over op de klippen gelopen relaties tot wilde verhalen van tijdens het uitgaan, maar ook top secret informatie werden er tijdens het lakken van mijn nagels gedeeld. And what happens in Katelijnestraat 48, stays in Katelijnestraat 48! Los van de vertrouwensband die je opbouwt, is het natuurlijk ook belangrijk dat je je goed voelt. Fleur heeft me altijd goed verzorgd, we zijn altijd semi-sarcastisch tegen elkaar maar ik voelde me altijd veilig en verzorgd. Ze geeft me ook voldoende uitleg over hoe alles werkt, hoe je alles zelf erna verzorgt enzovoort. Fleur staat ook open voor mijn “shenanigans”: als ik iets nieuws op mijn nagels wil qua design, zegt zij niet “ik kan dit niet”, maar zij zegt: “ik probeer het wel.” En achteraf zijn wij allebei verbaasd over hoe cute mijn nagels altijd zijn. Anyway, met de hevige maatregelen is het moeilijk voor iedereen in de beauty sector. Daarom dat ik deze bloedeerlijke review schrijf. Steun je lokale en kleine handelaars door eens een pakket te kopen voor jezelf of een vriend(in). Boek eens een sessie, ook al weet je niet wat je te wachten te staat. Verwen jezelf. Want niet alleen jij, maar ook zíj́ verdient het. Christina (24) uit Mechelen
Guerline D.
19/02/2021
Fleur is geweldig en je ziet dat ze haar werk graag en vooral goed doet. Ik kom hier standaard voor een manicure, wimperlift en af en toe ook een pedicure. Elke keer ga ik helemaal tevreden terug naar huis. Behalve dat is ze er ook als ik vragen heb over (nieuwe) behandelingen en geeft ze tips en tricks. Niet alleen de behandelingen zijn zeer goed, we hebben ook hele leuke babbels. Naar Fleur gaan, is een beetje zoals naar een vriendin gaan. Bijpraten, lachen en supergezellig.
Guerline D.
19/02/2021
Fleur is geweldig en je ziet dat ze haar werk graag en vooral goed doet. Ik kom hier standaard voor een manicure, wimperlift en af en toe ook een pedicure. Elke keer ga ik helemaal tevreden terug naar huis. Behalve dat is ze er ook als ik vragen heb over (nieuwe) behandelingen en geeft ze tips en tricks. Niet alleen de behandelingen zijn zeer goed, we hebben ook hele leuke babbels. Naar Fleur gaan, is een beetje zoals naar een vriendin gaan. Bijpraten, lachen en supergezellig.
.
04/11/2020
Altijd leuke babbels en kom steeds buiten met mooie wimpertjes.. Zeer tevreden over de service..werkt snel en goed. Sfeer is relax..altijd wat ontspanning voor mij!
.
04/11/2020
Beste schoonheidsspecialiste die ik ken. Maar ik heb eigenlijk liever niet dat iedereen dat weet, dan kan ik ze voor mezelf houden.
Sofie D.
04/11/2020
Altijd leuke babbels en helemaal tot rust komen terwijl je in de watten wordt gelegd. Fleur weet wat ze doet en kent ook veel achtergrondinformatie. Nooit gejaagd en altijd op tijd voor de volgende. Wringt zich vaak in bochten voor klanten! Of het nu is voor een manicure, pedicure, gezichtsbehandeling, waxen, .... altijd 100% tevreden! Super aanrader!
Nena V.
04/11/2020
Fleur is geweldig in alle behandelingen die ze geeft, voor elke soort behandeling voel je dat ze er de juiste opleiding voor heeft gehad, dat merk je aan de aandacht voor detail en het geduld dat ze ook vaak heeft voor mijn perfectionistische eisen. Ik ga nergens liever dan bij Fleur voor (gel)nagels, pedicure, wimperextensions en deed mijn moeder de nieuwste huidbehandeling cadeau wat echt een topper was, terwijl zij met een hernia zat kon Fleur haar toch zo comfortabel krijgen dat ze geen last had tijdens de behandeling van 1u30 en het resultaat was ongelofelijk verjongend. Met wat ik al heb mogen ervaren ben ik er van overtuigd dat ook alle andere behandelingen bij Fleur met een professionele en relaxerende finesse worden afgewerkt!!!
Naomi M.
04/11/2020
Sinds de start ben ik vaste klant bij Schoonheidsinstituut Fleur voor verschillende behandelingen, van mooie wenkbrauwen tot supertoffe gelnagels, elke keer vernieuwend en de gelnagels blijven zeer goed zitten. Ik ben dus klant naar volste tevredenheid. In een mooi ambiënte geeft Fleur een duidelijk en eerlijk advies zonder opdringerig te zijn. Fijne producten en professionaliteit staan hoog in het vaandel! Voor mij is zij een zeer vakkundige vrouw die de behandelingen tot in de puntjes verzorgd. Er heerst een rustige en aangename sfeer, voor mij is Fleur een echte aanrader.
Kim J.
04/11/2020
Ik ga altijd bij Fleur voor mijn wenkbrauwen te laten epileren en ook voor mijn wimperlift. Altijd netjes in orde, ik krijg er ook altijd complimenten over. Ze is ook heel vriendelijk en je voelt je er direct op je gemak!
.
04/11/2020
Professionele en rustgevende behandelingen. Fleur werkt met kennis van zaken en met veel oog voor de noden van de klant. Ze is rustig en vriendelijk, met veel aandacht voor het persoonlijke. Ze denkt mee met mij welke behandeling het beste past bij mij. Een aanrader en een blijver in mijn agenda!
Elke D.
14/09/2020
Op en top professionele verwennerij!!
Danique V.
05/08/2020
Heerlijke behandeling gekregen! Bedankt!
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat